NETVÆRKSPARTNERE & SAMARBEJDSPARTNERE

På denne side ønsker vi at præsentere projektets netværkspartnere og videnskabelige samarbejdspartnere, som vi har et tæt samarbejde med. Med et klik på de forskellige navne vil du automatisk blive videresendt til de respektive hjemmesider.

NETVÆRKSPARTNERE

Udvikling Fyn

Udvikling Fyn A/S vil samle Fyn om vækst og udvikling, så øen i 2018 kan kalde sig Danmarks innovative centrum for vækst og oplevelser.

 

Videnregion Syddanmark Schleswig-Holstein

Videnregion er et fælles initiativ mellem syv akademiske institutioner i Region Syddanmark og Schleswig-K.E.R.N., med det formål at styrke den regionale vidensbaserede økonomi inden for uddannelse, forskning og innovation.

 

Nordkolleg Rendsburg

Nordkolleg Rendsburg er en akademi for kulturel læring, et konferencehus med hotel og mødested for talrige kulturelle forbund, foreninger og institutioner. Således er Nordkolleg Rendsburg en af de førende kulturelle institutioner i Slesvig-Holsten.

 

Vækstcentret

INTERREG 4A projektet "Vækstcenteret" har som overordnet mål at bidrage til, at det nordlige Slesvig-Holsten og Regionen Syddanmark udvikler sig fra en grænseregion til en vækstregion.  

 

TietgenSkolen

TietgenSkolen er i dag et moderne videns- og kompetencecenter, der udvikler målrettede uddannelser i tæt samarbejde med store og mellemstore virksomheder over hele landet.

 

Sørensen – Connecting Markets

SØRENSEN har siden 1994 bistået danske virksomheder – både nye og etablerede – med at skabe resultater på det tyske marked.

  

Middelfart Gymnasium og HF

Middelfart Gymnasium og HF-kursus skal være rammen om unge menneskers faglige og personlige udvikling i et miljø, som virker stimulerende og engagerende for den enkelte elev.

 

Regionales Berufsbildungszentrum Wirtschaft der Landeshauptstadt Kiel

 

HLA - Die Flensburger Wirtschaftsschule RBZ AöR

VIDENSKABELIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Grafisk design:  Franziska Neubert

Dr. phil. Erla Hallsteinsdóttir 

Aarhus Universitet

Institut for Kommunikation og Kultur

Jens Chr. Skous Vej 4

8000 Aarhus C

Danmark

 

Prof. Dr. Jörg Kilian

Christian-Albrechts-

Universität zu Kiel

Germanistisches Seminar

Olshausenstraße 40

24098 Kiel

Deutschland